Мајли Сајрус не користи веќе марихуана

Актерката ги сподели најтешките моменти по крајот на бракот со Венсан Касел во 2013 година. Од своја страна нејзиниот поранешен маж одамна полудел од љубов по 19-годишната италијански моделот од мешано потекло – Тина Кунак. Разликата во возраста од 31 години не е проблем за нив. Се разбира, Белучи не открива кој е нејзиниот нов миленик ниту колку време се заедно. “На 52 години сум друга жена. Во мојот живот има маж” – вели италијанската актерка. Голем дел од интервјуто е посветено на разделбата со Касел: “Се чувствував апсолутно изгубена, сето она што бев изградила се скрши од денес за утре. По повеќе од 20 години врска, мораше да гради одново живот”. Во овој тежок период Моника се концентрира на работата и врз воспитувањето на двете ќерки – Девица и Леон. Актерката вели дека на крајот на оваа криза и била потребна, бидејќи “не може да се оди напред без лични кризи”. Големото прашање сега е дали во Кан Моника Белучи ќе се претстави со својот нов пријател. Од денес до тогаш папараците сигурно ќе ја следат, за да откријат кој е среќникот што стои до неа. На последниот нејзин јавен настап во мет Гала од Њујорк актерката пристигна под рака со дизејнерот Валентино . Таа носешие и негов фустан, со брендот Валентино Хот Котјур.